Ångerrätt – enligt distansavtalslagen

Enligt distansavtalslagen har du som köpare rätt att ångra ditt köp eller byta din vara inom 14 dagar efter att du mottagit ditt paket. Observera att detta ej gäller varor köpta till reapris eller specialbeställning.

Kontakta alltid oss innan du återsänder din vara och ange vilken vara det gäller. Köparen står själv för returfrakten vid ångrat köp eller byte. Varan skall vara oanvänd samt befinna sig i samma skick som innan leverans. Även varans etikett ska vara intakt.

 

Garanti och reklamationsrätt – enligt konsumentköplagen

Vi kontrollerar samtliga varor innan de packas, men skulle något mot förmodan vara trasigt eller på något vis defekt så kontakta oss inom 5 dagar efter leverans. Skicka en detaljerad beskrivning till info@selectedbyella.se skriv med ditt namn, telefonummer och ordernr/fakturanr.

Fraktskador anmäls till postkontoret där paketet hämtades.

 

Vid senare uppkomna fel

Skicka gärna ett mail med foto på skadan/felet så snart ni upptäcker felet så går processen snabbare. När vi fått mailet meddelar vi hur vi går vidare. I första hand undersöker vi om det är möjligt att reparera eller avhjälpa felet på varan. Om det inte är möjligt ersätter vi med ny vara. Skulle det inte gå får ni pengarna tillbaka, samt ersättning för ev tillbakafrakt.

Ev. återbetalning sker inom 14 dagar. Om vi behöver få tillbaka den trasiga produkten, packar ni returen väl och lägger med kopia på kvittot samt namn, adress och mobilnr. Spara kvitto på försändelsen!

Kontakta oss alltid innan ni skickar tillbaka någon vara. 035-10 84 16 eller info@selectedbyella.se

Hantering av reklamationer tillämpas enligt konsumentköplagen. Vill ni läsa mer klicka in på www.konsumentverket.se

 

Kontakta oss gärna för mer information!