Selected by Ella

Utvlat med Kärlek! Ekologiskt, giftfritt och hållbart för våra barn och vår Framtid!

Selected by Ella

Utvlat med Kärlek! Ekologiskt, giftfritt och hållbart för våra barn och vår Framtid!

Utvalt med Kärlek

Vi vill inspirera till medvetna val för ett hållbart liv. Därför erbjuder vi noga utvalda produkter som är ekologiska, giftfria och hållbara. Barnkläder från prematur stl 38 till barn stl 140, leksaker utan farliga kemikalier som är säkra för dina barn och mycket mer hittar du hos oss. 

Vi väljer noga och tar hänsyn till material, tillverkning och arbetsmiljö i våra inköp. Vi tar vårt ansvar genom att välja Ekologiskt, Hållbart och Giftfritt i största möjliga mån. Vi vill ditt barns bästa! Som familj ska ni känna er trygga och välkomna till vår butik där ni kan göra medvetna val.

 Letar du efter något vi inte har i vårt nuvarande sortiment? Tipsa oss gärna –  skicka ett mail till info@selectedbyella.se

 

 

 

 

 

Historian om oss

Selected by Ella är en del av Bennets möbel & tapetserarverkstad som grundades 1974 av Bennet Carlsson i Unnaryd. Under 1980-talet flyttades verksamheten till Halmstad och drevs från 2003 av tapetserare Mattias Ottosson. Sedan 2012 driver Daniella Håkansson företaget vidare. 2015 utökade vi och butiken fick ett eget namn "Selected by Ella", Bennets tapetserarverkstad fortsätter att klä om möbler!

När jag (Daniella) fick barn började jag läsa och förstå att mat och kläder innehöll kemikalier och att de tillverkas under icke optimala förhållande. Jag sökte efter ekologiska/giftfria alternativ till mina barn men fann inte det jag sökte i min närhet. Då började jag tillverka egna kläder till dem i ekologiska tyger. Folk i min närhet började få upp ögonen och intresset ökade vilket gjorde att jag tog steget att starta en butik med ekologiska barnkläder och giftfria leksaker. Nu driver jag Selected by Ella både som fysisk butik i Halmstad och en helt ny webshop.

 

 

Klicka här för att komma till Bennets Tapetserarverkstad!